Medewerkers

E. Verheijen-Bloemer, huisarts

Sinds 2014 ben ik huisarts. Na enkele jaren als waarnemer op verschillende plekken gewerkt te hebben, heb ik de kans gekregen een nieuwe huisartsenpraktijk op te zetten.
Ik heb veel zin om het mooiste vak van de wereld in een nieuwe huisartsenpraktijk uit te oefenen. Het vak is zo mooi, omdat het mij in aanraking laat komen met mensen van alle leeftijden, in alle soorten en met een breed scala aan hulpvragen.
Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.


DJ. Mulder, huisartsAl een aantal jaren werk ik als waarnemend huisarts bij verscheidene huisartsenpraktijken. Vanaf augustus 2018 werk ik op de dinsdag en donderdagochtend bij huisartsenpraktijk De Luit. Als huisarts wil ik toegankelijk zijn voor mijn patiënten en vind ik het belangrijk dat men mij in vertrouwen kan nemen. Het persoonlijk contact met mensen in verschillende levensfasen en met een variatie aan vragen is wat mij aanspreekt in het vak.
Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters.


Britt, doktersassistenteBritt is bereikbaar voor vragen en het maken of wijzigen van afspraken. Tevens kunt u bij Britt terecht voor oren uitspuiten, bloeddruk controle, hechtingen verwijderen, wond behandeling, injecties geven en nog veel meer.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en op donderdagochtend


Mariëlle, praktijkondersteuner somatiek

Mariëlle ondersteunt de huisarts in de chronische zorg voor patiënten met diabetes (suikerziekte) en een hoge bloeddruk.

Aanwezig: donderdag


Wendy, praktijkondersteuner GGZ

Wendy is onze praktijkondersteuner en kan mensen helpen en ondersteuning bieden op mentaal vlak. Hier zijn geen kosten aan verbonden gezien dit huisartsenzorg is.

Aanwezig: maandagochtend en donderdag.