Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur.

Indien u vanwege gezondheidsredenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen, is het mogelijk dat de huisarts bij u thuis komt.

U kunt een visite telefonisch aanvragen, vóór 11:00 uur. De huisarts komt dan tussen 11:30 uur en 13:30 uur bij u langs. 


Waarneming

Op donderdagmiddag kunt u voor spoedeisende zorg terecht bij huisartsen uit de omgeving. 

U hoort op de automatische telefoonbeantwoorder van de praktijk, bij welke huisarts u terecht kunt in geval van spoed.

Bel de praktijk op 023-2001900 

Voor zaken die tot de volgende dag kunnen wachten, kunt u zelf online een afspraak maken.

Spreekuur

De huisarts werkt met spreekuur op afspraak. 
Er is spreekuur van 8:00 uur tot 11.00 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur.

U kunt op het spreekuur van de huisarts terecht voor al uw vragen.

De standaard consulttijd bedraagt 10 minuten. Indien u verwacht meer tijd voor een consult nodig te hebben, bv voor psychische of complexe problematiek, of wanneer u meerdere klachten wil bespreken, kunt u een afspraak maken voor een dubbel consult. Zo heeft de huisarts voldoende tijd om met u te spreken. 

Indien u voor vragen voor 11.00 uur belt met de praktijk, doen wij ons best om u dezelfde dag terug te bellen met een antwoord. Belt u na 11 uur, dan kan het zijn dat uw vraag later wordt beantwoord.

Er zijn plannen om binnenkort een avondspreekuur te openen. U wordt via deze website op de hoogte gehouden. 


De LuitDe naam van de praktijk is afkomstig van de brug nabij de locatie waar het nieuwe gezondheidscentrum komt. 
De praktijk streeft ernaar een brug te vormen tussen gezondheid en ziekte. 

Tijdelijke locatie

;

De praktijk is gestart op een tijdelijke locatie, nabij winkelcentrum Toolenburg en zal t.z.t. verhuizen naar een nieuw gezondheidscentrum in het gebied Nassaupark / Tudorpark, ongeveer 1,5 km van de huidige locatie.

Inschrijven

De praktijk is open voor inschrijvingen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk of op onderstaande knop klikken. De huisarts zal u in een kennismakingsgesprek de werkwijze van de praktijk toelichten.  

Naar inschrijven


Alle gegevens die u aan de huisarts verstrekt, vallen onder het beroepsgeheim van de huisarts en zullen zorgvuldig en veilig beheerd worden. De arts is zich zeer bewust van zijn/haar verantwoordelijkheden m.b.t. tot de verwerking van deze gegevens en volgt daarom alle beveiligingsvereisten die verschillende wet- en regelgeving aangeven.
Zie ook het privacyreglement voor de rechten en plichten van u en de praktijk.