Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is op maandag tot en met vrijdag open van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Op donderdagmiddag is er geen assistente aanwezig. Wij zijn op donderdag tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar, na 12.00 uur zijn wij uitsluitend voor spoed bereikbaar. Op donderdagmiddag wordt er wel spreekuur gedaan door de huisarts en de praktijkondersteuner. Als u op donderdagmiddag een afspraak heeft, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Indien u vanwege gezondheidsredenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen, is het mogelijk dat de huisarts bij u thuis komt.

U kunt een visite telefonisch aanvragen, vóór 11:00 uur. De huisarts komt dan tussen 11:30 uur en 13:30 uur bij u langs. 


Waarneming

Wij streven ernaar zo min mogelijk gebruik te maken van waarneming, maar in enkele gevallen kan het nodig zijn om de praktijk op werkdagen dicht te hebben. Indien dit het geval is, dan kunt in geval van spoed contact op nemen met de praktijk en dan hoort u op het bandje bij welke huisarts in de buurt u terecht kunt.

Spreekuur

De huisarts werkt met spreekuur op afspraak. 
Er is spreekuur van 8:00 uur tot 11.00 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur.

U kunt op het spreekuur van de huisarts terecht voor al uw vragen.

De standaard consulttijd bedraagt 10 minuten. Indien u verwacht meer tijd voor een consult nodig te hebben, bv voor psychische of complexe problematiek, of wanneer u meerdere klachten wil bespreken, kunt u een afspraak maken voor een dubbel consult. Zo heeft de huisarts voldoende tijd om met u te spreken. 

Indien u voor vragen voor 11.00 uur belt met de praktijk, doen wij ons best om u dezelfde dag terug te bellen met een antwoord. Belt u na 11 uur, dan kan het zijn dat uw vraag later wordt beantwoord.
 


De LuitDe naam van de praktijk is afkomstig van de brug nabij de locatie waar het nieuwe gezondheidscentrum komt. 
De praktijk streeft ernaar een brug te vormen tussen gezondheid en ziekte. 

Locatie

;

De praktijk is gevestigd op de begane grond in het nieuwe gezondheidscentrum in het gebied Nassaupark / Tudorpark.

Inschrijven

De praktijk is open voor inschrijvingen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk of op onderstaande knop klikken. De huisarts zal u in een kennismakingsgesprek de werkwijze van de praktijk toelichten.  

Naar inschrijven voor een kennismaking


Alle gegevens die u aan de huisarts verstrekt, vallen onder het beroepsgeheim van de huisarts en zullen zorgvuldig en veilig beheerd worden. De arts is zich zeer bewust van zijn/haar verantwoordelijkheden m.b.t. tot de verwerking van deze gegevens en volgt daarom alle beveiligingsvereisten die verschillende wet- en regelgeving aangeven.
Zie ook het privacyreglement voor de rechten en plichten van u en de praktijk.